5 måter visualiseringer effektiviserer tilgang til data

5 måter visualiseringer effektiviserer tilgang til data

Få en bedre forståelse av hvordan Norstat Dashboards kan bidra til å gjøre data tilgjengelig for deg, slik at du enklere kan analysere og ta strategiske beslutninger.

Nedenfor har vi samlet 5 måter visualisering av data i Norstat Dashboards kan gi deg rask og enkel tilgang til de ønskede dataene. Ved å bruke filtrerings- og segmenteringsfunksjoner kan du innen få sekunder finne frem til relevante data.

 

1. Gjør det raskt og enkelt å jobbe med data

Volumet og kompleksiteten av tilgjengelige data kan hindre noen markedsførere i å benytte markedsundersøkelser. Innsatsen som kreves for å få orden på innsamlet data kan virke overveldende og tidkrevende.

Ved å samle all data i Norstat Dashboards kan du:

- Bringe all data inn i arbeidsflyten din i et helhetlig og oversiktlig bilde.
- Enkelt strukturere og presentere informasjon.
- Slippe data-kaos og spare tid og innsats.
- Utnytte kraften av datadrevet beslutningstaking.
- Datavisningene gjøres enkelt om til viktig innsikt.
 

2. Frigjør tid

Hvor mange timer har du brukt på å rapportere prosjekter i Powerpoint-presentasjoner? Eller lage og designe visuelle grafer slik at alle kan forstå funnene fra den siste markedsundersøkelsen din?

Ved å bruke Dashboards kan du:

- Ha alle grafene og diagrammene du trenger, alltid tilgjengelig og oppdatert i sanntid.
- Spare tid ved å slippe tekstboksformatering, alt ligger klart til eksport.
- Bruke mer tid på å reflektere over innsikten dashboardet ditt legger til rette for.
- Lage nye forretningsmuligheter eller råd til kundene dine basert på oppdatert innsikt.

 

3. Raskt identifisere trender og mønstre

Det å følge med fra dag til dag kan ofte føre til at du mister det store bildet. Følelsen av at du drukner i data uten å få kontroll på hva det sier om dine markedsføringstiltak kan også være frustrerende. Hva er dine viktigste merkevaredrivere? Hvordan påvirker demografien om merkevaren din er på topp?

I ditt skreddersydde Norstat Dashboard kan du enkelt se trender som kan hjelpe deg med å ta gode informerte beslutninger om hva som fungerer og ikke. Dette gjør at du raskere kan iverksette tiltak for å optimalisere markedsføringen din.

 

4. Forenklet tracking over tid

Periodiske markedsundersøkelser gir nyttige "as-is"-indikasjoner av din merkevares prestasjoner. Men det er først etter å ha kjørt en serie av slike at du virkelig kan se effekten over tid. Manuell innsamling og sammenligning av data fra individuelle undersøkelser kan være en tidkrevende oppgave som ofte ikke vil fange opp viktige trender.

Et kontinuerlig oppdatert Dashboard er et enklere og mer effektivt verktøy for å måle brand performance. Det lar deg lettere forstå hvordan endringer i holdninger, atferd og meninger påvirker merkevaren over tid, og sikre at du beveger deg i riktig strategisk retning.

 

5. Enkelt å dele med andre

«Sharing is caring», men det er også læring og forbedring. Dashboards gjør deling av nyttig informasjon til en lek:

- Eksporter data til PDF, Powerpoint eller Excel.
- Alle dashbord er delbare med en lenke og pålogging til de du velger å dele med.

Teamet, ledelsen, kunden din – hvem som helst – kan få tilgang til ditt dashbord med egen login, slik at flere kan reflektere, og ytterligere tolkninger kan tilbys. Bruk av Dashboard gjør det enklere å fortelle en historie med dataene dine, og formidler enkelt og forståelig til alle interesserte.

 

Er Norstat Dashboards noe for meg?

Norstat Dashboards er et kraftig verktøy for deg som markedsfører og andre fagfolk som sitter på mye data, og hjelper deg med å samle alle data i et visuelt og brukervennlig format, som gjør det enklere å tolke og forstå.

Visualiseringene er skreddersydd til dine behov, og hjelper deg med å oppdage mønstre, foreta sammenligninger eller spore fremgang mot KPIer uten å måtte jobbe deg gjennom rader med tall i et excel-ark.

Lær mer om Norstat Dashboards, og hvordan det kan gi deg all data om din merkevare samlet og visualisert på ett sted, noe som gjør det enklere å skaffe viktig innsikt og forbedre markedsføringen din. Ta kontakt med oss i dag for en demo og mer informasjon!